Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Belgapom: grote prijsverschillen aardappelen

De Belgapomprijs voor vroege aardappelen op 15 september 2017 bedraagt 30 euro per ton exclusief BTW en 31,80 euro per ton inclusief BTW. De marktstemming is flauw, het aanbod is groter dan de vraag.

Bintje
De Belgapomprijs voor Bintje op 15 september 2017 bedraagt 40 euro per ton exclusief BTW en 42,40 euro per ton inclusief BTW. De marktstemming is prijshoudend: het aanbod ius kleiner dan of gelijk aan de vraag.

Fontane
De Belgapomprijs voor Fontane op 15 september 2017 bedraagt 60 euro per ton exclusief BTW en 63,06 euro per ton inclusief BTW. De marktstemming is prijshoudend, het aanbod is kleiner dan of gelijk aan de vraag.

Vroege aardappelen
De Belgapomprijs voor vroege aardappelen is de meest gehanteerde prijs waargenomen op de vorige werkdag voor machine gerooide aardappelen van vroege rassen voor verwerking tot diepgevroren aardappelproducten , veldgewas 35 mm+, frietgeschikt, af producent, los op wagen, voor onmiddellijke levering/ophaling.

Bintje
De Belgapomprijs Bintje is de meest gehanteerde prijs, waargenomen op de vorige werkdag voor de variëteit Bintje, voor verwerking tot diepgevroren aardappelproducten , veldgewas 35 mm+, frietgeschikt, af producent, los op wagen, voor onmiddellijke levering/ophaling.

Fontane
De Belgapomprijs Fontane is de meest gehanteerde prijs, waargenomen op de vorige werkdag voor de variëteit Fontane, voor verwerking tot diepgevroren aardappelproducten , veldgewas 35 mm+, frietgeschikt, af producent, los op wagen, voor onmiddellijke levering/ophaling. 

Publicatiedatum :Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018