Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Ali Karagoz, Tres Rey Fruit:

"We zijn druk bezig met het opstarten van programma's vanaf Turkije"

Tholen - Sinds 1996 werkt Ali Karagoz bij Barendrechtse importeurs als Bakker, Hagé, Van der Staaij en Hispa. Hoewel hij eigenlijk enkele jaren geleden afscheid nam van de AGF-handel, werd hij vorig jaar benaderd door een Turks bedrijf of hij voor hen een Europees verkoopkantoor wilde opstarten. Zo gezegd, zo gedaan. Sinds maart is Tres Rey Fruit gevestigd in het pand van R&M Forwarding aan de entree van het handelscentrum in Ridderkerk.


Ali Karagoz

"De hoofdmoot van ons assortiment bestaat uit alle Turkse producten, zoals citrus, druiven en vijgen. We werken puur met gecertificeerde producten, die we verzorgen van teelt tot eindklant. Veel importeurs moeten vooruitbetalen om vanuit Turkije handel te importeren, maar dat is bij ons, mits verzekerd, niet nodig", vertelt Ali. "Momenteel zijn we druk met het opstarten van de programma's vanuit Turkije. Vanaf 25 september wordt het Turkse citrus weer vrijgegeven voor export. Er lijkt een goede vraag te komen naar Turkse citroenen en satsuma's, al zijn de prijzen voor citroenen in Turkije momenteel vrij hoog. Men zal toch moeten leren om met de marktprijzen mee te gaan."

"Verder proberen we ook de handel vanuit andere productiegebieden op te starten. Zo hebben we al bananen vanuit Ecuador naar Turkije verstuurd en werken we ook samen met andere leveranciers in Zuid-Amerika. Verder willen we starten met de export van Italiaanse en Spaanse handel naar onze Duitse klanten", vertelt Ali. Tres Rey Fruit heeft inmiddels haar eerste merk - BSA - al gelanceerd en zal binnenkort het eigen merk Triple Star op de markt brengen.

Voor meer informatie
Ali Karagoz
Tres Rey Fruit
Handelsweg 120
2988DC Ridderkerk
T. +31 (0) 180 22 22 91
M. +31 (0) 611 130 347
E. a.karagoz@tresreyfruit.nl
www.tresreyfruit.nl

Publicatiedatum :
Author:
©Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018