Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
JFPT / foodlife geen dealer Kronen GmbH, maar voert nog wel service uit

De wijzigingen rondom de samenwerking met Kronen GmbH heeft gezorgd voor enige ruis in de markt. Daarom verschaft JFPT / foodlife via een brief naar haar relaties duidelijkheid.

"In het schrijven van Kronen GmbH en Synergy Systems werd aangegeven dat wij geen partner meer zijn van Kronen GmbH en dat wij geen machines, onderdelen en service meer kunnen leveren. JFPT / foodlife is geen dealer meer van Kronen GmbH machines in de Benelux. Dit betekent echter niet dat wij geen service meer uitvoeren. Voor storingen, reparaties en onderhoud aan deze machines kunnen relaties gewoon bij ons terecht. Met meer dan 20 jaar ervaring blijven wij de servicespecialist voor deze machines."

"Praktisch alle spareparts zijn aanwezig in ons magazijn, ook onderdelen die nodig zijn voor machines van Kronen GmbH. De meest voorkomende onderdelen liggen tevens standaard op voorraad in onze servicebussen. Ook kunnen wij de machines volledig reviseren in één van onze  werkplaatsen", vertelt JFPT. "Om verdere duidelijkheid te verschaffen is het zo dat wij onze eigen machines en productielijnen ontwerpen en ontwikkelen. Hiervoor hebben wij ons eigen merk foodlife opgebouwd."
 Bij het ontwerpen gaan wij uit van de probleemstelling die de klant heeft. Met foodlife streven wij naar totaalontzorging met maar één aanspreekpunt. Daarbij kunt u denken aan advies over grondstoffen, nieuwe recepten of het tekenen en inrichten van nieuwe verwerkingsruimten in 2D of 3D waarbij wij gebruik kunnen maken van 3D scan apparatuur. Daarnaast kunnen wij ook meedenken over de financiering van uw machinepark en het integreren van eventuele bestaande machines in een nieuwe verwerkingslijn"

Trotse dealer
"Verder zijn wij trotse dealer van GKS Packaging, FAM, Marco Integrated Weighing, TENRIT Foodtec Maschinenbau en Kronen Küchengeräte. Ook voor deze merken geldt dat wij klanten  kunnen voorzien van service en onderdelen", besluit de machinefabrikant.

Voor meer informatie:
JFPT / foodlife
Telfordstraat 10
8013 RM Zwolle
Tel: 038-4653611
info@foodlife.nl
www.foodlife.nl
 

Publicatiedatum: 14-9-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: