Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Freshriders halen 30.000 euro op voor Daniel den Hoed Stichting

In het weekend van 2 en 3 september is de Freshride weer gereden. Na een jaar van plannen, organiseren, vergaderen, het benaderen van sponsoren en het verkopen van groentenkisten, kregen de Freshriders zaterdag 2 september het startschot en vertrokken zij vanaf Harvest House te Maasdijk via Barendrecht en Breda naar Helvoirt. 


De Freshriders die in totaal 30.000 euro ophaalden voor het goede doel.

268 kilometer
De volgende dag reden zij via Hank en Kinderdijk weer terug naar Maasdijk, waar de tocht van zo'n 268 kilometer moe maar voldaan werd afgesloten. De 37 deelnemers haalden met deze 9e editie van de Freshride maar liefst 30.000 euro op. Dit gehele bedrag wordt gedoneerd aan de Daniel den Hoed Stichting, die zich inzet voor onderzoek naar kanker.
 
De Freshride is een initiatief van TNI en Harvest House om als AGF-sector een vuist te maken tegen kanker. De deelnemers van de Freshride proberen zoveel mogelijk geld op te halen door de verkoop van groentekisten. Naast het bedrag dat voor de Daniel den Hoed Stichting is opgehaald, worden ook lokale doelen gesteund door de Freshride. 

Kijk voor meer informatie op www.freshriders.nl


Publicatiedatum: