Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Nieuwe huisstijl voor alle Spar-winkels

Al eerder dit jaar introduceerde Spar een nieuwe huisstijl en folder. Als onderdeel hiervan wordt deze nieuwe huisstijl nu in een overgroot deel van de winkels geïmplementeerd, zowel instore als outdoor. Al veel nieuw geopende en verbouwde winkels zijn voorzien van de nieuwe huisstijl, maar nu komen ook de niet verbouwde winkels van alle ondernemers aan de beurt, laat de supermarktketen weten.

Verandering
De winkels zullen niet volledig verbouwd worden, maar krijgen een aanpassing in alle permanente en wisselende vormgeving. In juli en augustus zijn er in twee pilotwinkels in Hoogwoud en Molenhoek nieuwe visuele aanpassingen aangebracht. De verdere uitrol is in week 35 van start gegaan. In week 48 zullen de laatste winkels onder handen genomen worden. Op dit moment zijn er ruim 20 winkels van de nieuwe huisstijl voorzien.

Aan de buitenzijde van de winkels zal de nieuwe huisstijl zichtbaar worden door de bestickering op de ramen. Instore zal onder andere de bestaande achterwand van de brood-, de deli- en kaasafdeling worden vervangen en zal deze nieuwe bestickering krijgen. Ook de kleine communicatiemiddelen, zowel wisselend als permanent, worden vervangen. 
 
Bron: Spar

Publicatiedatum: 13-9-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: