Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Spaans mangoseizoen start met hoge prijzen

De start van het Spaanse mangoseizoen zorgt voor hogere prijzen dan in welke andere periode van het jaar. Er zijn echter andere producerende landen die dit fruit vrijwel jaarrond produceren en om die reden stabielere prijzen hebben en 'concurrerender' zijn. Twee klanten, één uit Italië en één uit de Maldiven, hebben een order voor ons product geplaatst maar met de Spaanse prijzen is het nagenoeg onmogelijk om zaken te doen," legt Joaquín Caparrós uit. 



Momenteel wacht ik tot mijn klanten een besluit genomen hebben omdat de prijzen die beide producenten bieden erg verschillen. Het is echter niet eenvoudig om een goed en goedkoop product in te kopen omdat je voor kwaliteit altijd wat meer moet betalen," voegt Caparrós er aan toe. Momenteel beginnen de prijzen voor Mexicaanse mango's rond de €14,50 per doos van vier kilo, ten opzichte van €6,50 per doos in Peru. "Men moet ook rekening houden onder welke voorwaarden het product wordt aangeboden, bijvoorbeeld of de doos inbegrepen is, etc."


Voor meer informatie:
Joaquín Caparrós
Tel.: +34 634804035
Publicatiedatum: