Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gerry de Hoop van Boonstra Verswaren over een populaire productgroep onder AGF-specialisten

"Gezonde marge met heerlijke broodjes"

Tholen - Als vriend van AGF Detailhandel Nederland is Boonstra Verswaren uitgenodigd om op de landelijke studiedag van AGF-specialisten iets bijzonders te presenteren uit hun assortiment. Boonstra Verswaren dacht meteen aan broodjes. Dat is namelijk een populaire productgroep onder AGF-specialisten, vertelt Gerry de Hoop van Boonstra Verswaren. Dat zijn makkelijke meepakkers waarop een gezonde marge te maken valt. Wat bijvoorbeeld erg goed loopt, zijn de 3 broodjes voor een tientje, vertelt Gerry. "Daar zijn ze heel enthousiast over. Vandaar dat we dat idee hebben doorontwikkeld. Op de landelijke studiedag van AGF-specialisten presenteren we twee nieuwe broodsoorten waaraan AGF-specialisten gemakkelijk hun eigen draai en verhaal kunnen geven."



Creëren
Boonstra Verswaren bakt zelf geen brood maar laat dat over aan het Broodhuys. Gerry: "Zij maken brood van natuurlijke producten met desem als basis. We bieden het aan als halffabricaat. De AGF-specialist kan daar zelf nog haar verse ingrediënten uit de winkel aan toevoegen. Zo creëert iedere specialist weer zijn eigen broodje. Consumenten hoeven het thuis alleen maar even op te warmen in de oven en dan te nuttigen als lunch of als broodje bij een kopje soep." Het andere type brood dat zij presenteren, is een plat stokbrood waarin al spekjes zijn meegebakken. "Dat is ook een goede basis om met versproducten als champignons of paprika te beleggen", vertelt Gerry.



Gezonde marge
Op de verkoop van broodjes is een gezonde marge te maken, vertelt Gerry. "Je koopt ze in voor ca. €1,50 en verkoopt ze weer voor €2,95. Je moet daar nog wel een deel arbeid bij rekenen maar iedereen heeft dan wel zijn eigen broodje. Maaltijden hebben ook een hoge toegevoegde waarde waarmee marges te maken zijn. Op de studiedag presenteren we daarom een vleescomponent die uniek is binnen de huidige markt en perfect past bij vele maaltijden."


Voor meer informatie:
Boonstra Verswaren b.v.
Gerry de Hoop
de Losplaats 6
9321DC Peize
Telefoon : 050 5033 500
Fax : 050 5034 154