Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: trosaubergines

Ze lijken helemaal niet op aubergines, maar 'Toy bunch' aubergines hebben in feite een sterkere smaak dan hun traditionele tegenhangers. En dat is wat het verschil maakt. Ze zijn momenteel verkrijgbaar bij de Frigenti Group in San Valentino Torio. Dit nicheproduct lijkt vooralsnog vooral in Noord-Italiƫ populair.



De trosaubergines zijn in dezelfde periode beschikbaar als traditionele aubergines, dus tussen augustus en november, maar Frigenti Group werkt al aan uitbreiding van het seizoen.




"We zijn voor volgend jaar op zoek naar derde partijen om ze in verschillende regio's te telen zodat ze langer beschikbaar zijn. Hiermee kunnen we ervoor zorgen dat we klanten behouden."

Momenteel worden de aubergines in de Agro Nocerino-Sarnese geteeld. "We bezitten zelf 25 hectare en werken samen met partnerbedrijven met kas- en vollegrondsgewassen. Ook hebben we partnerbedrijven in Puglia, Basilicata, Piana del Sele, Piana del Fucino en Calabriƫ die naast andere producten ook gekleurde bloemkool telen.



De trosaubergines van Frigenti Group zijn in diverse verpakkingen verkrijgbaar, afhankelijk van de behoeften van de klant. De meest populaire is de 500 gram bak, ideaal voor een bijgerecht voor vier of een hoofdgerecht voor twee.

Het bedrijf heeft BRC en IFS certificeringen aangevraagd.

Voor meer informatie:
Frigenti Group

Via Tuoro 41
84010 San Valentino Torio (SA) - Italy
Tel.: +39 081 956389
Fax: +39 081 5189401
Email: marketing@frigentigroup.it
Publicatiedatum: