Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Spanje verwacht goed uienseizoen

Het Spaanse uienseizoen is totaal anders van start gegaan dan voorgaande jaren vanwege de beduidend hogere prijzen. De prijzen stegen van gemiddeld €0,19 per kilo voor verpakt product naar de huidige kiloprijs van €0,26. "2017 zal een goed uienjaar worden wat betreft de prijzen. Het seizoen zal zeker beter worden dan het vorige," laat een vertegenwoordiger van Cebollas Bernal weten. 



Dit bedrijf uit Murcia, dat zo'n 6.000 ton rode en zoete uien vermarkt, ziet zijn productie jaarlijks groeien. "Het is moeilijk om een exacte raming te geven omdat alles afhangt van het weer maar we kunnen zeker stellen dat onze productie ieder jaar een beetje groeit," vertelt Davis Bernal. 

Momenteel zet Cebollas Bernal zijn uien op de binnenlandse markt af maar de producent sluit het openen van nieuwe markten niet uit, mocht deze kans zich voordoen. 
 
Voor meer informatie:
David y Ginés Bernal
Cebollas Bernal CB
Tel.: +34 968 748 105 / +34 618 310 901 (David Bernal)
Publicatiedatum: