Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Vruchtbare aftrap voor groente- en fruithelden van de toekomst

Groente- en fruithelden van de toekomst zijn de groentespecialist, lokale retailer, foodservice en 'influencers'. Op 20 en 21 juni vindt het  Vak Event Groente & Fruit helden, kortweg VEG. plaats, om deze doelgroepen bij elkaar te brengen, te inspireren en bedrijven met elkaar te laten kennismaken. Als belangrijke bouwsteen voor het succes van VEG. werd op 29 augustus afgetrapt door de founding fathers. Ze deden dat op de RDM Onderzeebootloods Rotterdam, tevens de locatie van het VEG.

Tijdens de aftrap werden niet alleen de VEG. productgroepen stevig op de kaart gezet, maar ook keuzes gemaakt over aanpak, communicatie en inhoudelijk programma. Raymond Siliakus, exhibition manager VEG.: "VEG. speelt in op AGF ontwikkelingen en onderscheidend vermogen voor bijzondere producten en merken. De Founding Partners zijn leidend in de markt en weten de hele AGF branche te inspireren en te bewegen. Mede door hun creatie, lef en succes is VEG. hét Vak Event voor en door AGF professionals."   

Producenten en verwerkers van verse producten, (importerende) groothandel of aanbieder van winkelconcepten en diensten kunnen op VEG. de verhalen achter uw versproducten delen. Daarvoor is het nodig om aan te melden vóór 15 oktober. Dan worden alle Snelle Groente & Fruit helden uitgenodigd om het grote Rotterdam Ahoy baanwielerspektakel, de Wooning Zesdaagse van Rotterdam in januari 2018, bij te wonen.

Voor meer informatie
info@veg-event.nl
T 010 - 293 32 32
 

    

Publicatiedatum: 11-9-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*