Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Meer dan 6.000 biologische producten bij Alnatura

Op 7 september werd in het Duitse Offenbach de eerste Alnatura Super Natur Markt van deze stad geopend. Op een areaal van circa 400 vierkante meter vinden de klanten een groot, afwisselend en compleet assortiment van meer dan 6.000 biologische producten, waaronder veel producten uit de regio. Ook een culinaire tussenstop in de nieuwe biosupermarkt is mogelijk: aan de koffiebar kan men warme dranken en biologische snacks bestellen om direct in het filiaal te nuttigen of mee te nemen. Het nieuwe Alnatura-filiaal is van maandag tot en met zaterdag geopend van 8.00 tot 20.00 uur.

Korte transportafstanden, dagelijks vers – bio uit de regio
Alnatura vindt het belangrijk dat zo veel mogelijk versproducten - bijvoorbeeld groenten, fruit, brood en bakkerijproducten - uit de regio stammen, want zo worden arbeidsplaatsen in de eigen regio veiliggesteld. Korte transportafstanden zijn bovendien een bijdrage aan milieubescherming en garanderen dat de geleverde producten dagvers zijn.

Duurzame winkelinrichting
Ook bij de vormgeving van de Alnatura-winkels hecht het bedrijf grote waarde aan duurzaamheid. Zo bestaat de winkelinrichting in de filialen overwegend uit hout,  tegels van natuursteen en gerecyclede materialen. Alle gebruikte bouwstoffen worden materiaal- en energiebesparend geproduceerd en ingezet. De muren zijn geschilderd met natuurverf en glazen deuren voor de koelschappen besparen energie.

Publicatiedatum: 12-9-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: