Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste biologische dadelgroothandel in Antwerpen

Tholen - Dadelhandelaar Tomoor startte 1 april dit jaar dit jaar de import van dadels uit Saoedi-Arabiƫ. Ondertussen is de vraag gegroeid en heeft de eigenaar een magazijn op de groothandelsmarkt in Antwerpen geopend. "We hebben hiervoor gekozen omwille van de centrale ligging, de haven en het stabiele businessklimaat", vertelt eigenaar Mustapha Chihabi.



Specialiteit
Het magazijn is 90 vierkante meter. "We leveren zeven verschillende biologische dadelsoorten, dus bio is echt onze specialiteit. De handel verloopt naar tevredenheid en de dadels zijn jaarrond beschikbaar. We verkopen al aan meer dan 40 winkels voornamelijk in de etnische markt en een paar groothandelaren maar zijn nog op zoek naar meer distributeurs in binnen en buitenland."

Vervanger voor suikersnacks

Gezondheid is zeer belangrijk en de handelaar geeft aan dat de toenemende aandacht daarvoor hopelijk zal leiden tot meer aankopen van dadels. "We willen aantonen dat dadels een gezonde vervanger zijn voor suikersnacks. Daarnaast gaan we de komende jaren werken aan de naamsbekendheid van het merk Tomoor door deelname aan verschillende beurzen." Eerder dit jaar vertelde hij al dat ze met deze dadels de concurrentie aan gaan met de Medjouldadels.

Voor meer informatie:
Mustapha Chihabi
Tomoor
GSM: 0032-488 858585
sales@tomoor.be
www.tomoor.be
Publicatiedatum: