Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
op de Potato Europe

Nieuwe sorteerder voor monstername en 2-in-1 Pack

Afgelopen jaar heeft JASA Packaging Systems de gepatenteerde JASA 2-in-1 Pack™ ontwikkeld. De markt kent momenteel een groeiende consumentenvraag naar gemaksproducten en deze trend biedt voedselproducenten, -verwerkers en –verpakkers de kans om vernieuwende productconcepten in de markt te zetten. JASA heeft daar handig op in gespeeld met de innovatieve 2-in-1 Pack™. Daarnaast heeft Newtec in samenwerking met JASA een innovatieve nieuwe sorteerder voor monstername ontwikkeld, welke op de beurs wordt gedemonstreerd.

Nieuwe sorteerder voor monstername
Ook voor nauwkeurige monstername en selectie van het ruwe product direct van het land is JASA Packaging Systems uw partner. Newtec uit Denemarken heeft in samenwerking met JASA Packaging Systems een nieuwe innovatieve machine ontwikkeld voor monstername van aardappels. Een monsterbatch is maatgevend voor de verwerkingsmogelijkheden en bepaalt de opbrengst voor de aardappelteler. JASA Packaging Systems realiseert compleet geautomatiseerde monsterlijnen waarbij geavanceerde cameratechniek de breedte, lengte, kwaliteit en soortelijk gewicht van elke aardappel nauwkeurig meet en digitaal opslaat. Deze betrouwbare, snelle en consistente methode zorgt voor een representatieve monstername en levert teler en afnemer daarmee aanzienlijke voordelen.


2-in-1 Pack

JASA 2-in-1 Pack
Met deze gepatenteerde  verpakkingsoplossing worden twee verschillende producten in één verpakking gescheiden verpakt in twee separate compartimenten. Zo gaan in het hoofdcompartiment bijvoorbeeld gemengde sla, aardappeltjes of chips. Het tweede compartiment biedt ruimte voor sachets met dressing of kruiden. Een innovatief verpakkingsconcept dat verpakkers legio mogelijkheden biedt om kostenefficiënt in te spelen op de groeiende vraag naar ready-to-eat-producten.
Potato Europe

U vindt JASA op 13 en 14 september op stand nummer C230.

Voor meer informatie:
JASA Packaging Systems
Hazenkoog 14
1822 BS ALKMAAR
T. (072) 561 27 00
s.hulshoff@jasa.nl
www.jasa.nl


Publicatiedatum: 12-9-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*