Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
getest bij Wiskerke Onions

Nieuwe laserprinter voor zakken

Ooit behoefte gehad aan een flexibel systeem om zakken te bedrukken, waarbij je realtime kunt printen en veranderingen kunt aanbrengen zonder dat je tape, etiketten of inktpatronen hoeft te verwisselen? Eqraft heeft daar een oplossing voor. Met de nieuwe laserprinter bewerk je etiketten online en print je ze in realtime direct op de zak. Voorraden voorbedrukte etiketten en inktpatronen horen tot het verleden.



Een van de meest voorkomende frustraties tijdens het verpakken van zakken is het tijdrovende labelingssysteem. Tape, etiketten of inktpatronen verwisselen zorgt voor een onnodige vertraging in het proces, een toename in de kosten per zak en een langere levertijd. Daarnaast kunnen de tape of etiketten die aan de zak zijn bevestigd makkelijk losscheuren of vervagen door zonlicht, wat logistieke problemen kan veroorzaken. Afhankelijk van het aantal producten dat verpakt wordt, kan het opslaan van verpakkingsmateriaal de kosten doen stijgen en leiden tot onbruikbare overschotten.
 
In samenwerking met LC Packaging heeft Eqraft een laserprinter en bijbehorende zakken ontwikkeld waarmee het label direct op de zak kan worden geprint, zonder inktpatronen, tape of papieren etiketten. Omdat het printen contactloos gebeurt, is van slijtage geen sprake. De printer is ontworpen om continu hoge volumes te verwerken en is daardoor erg betrouwbaar. Zakken kunnen individueel bedrukt worden met verwerkingsdatum, productspecificaties, track & trace en andere identificatie-informatie.

De tekst en het beeldmateriaal kunnen online in realtime bewerkt worden met behulp van een gebruiksvriendelijke interface zonder dat daar specialistische kennis aan te pas hoeft te komen. Voorraden voorbedrukte etiketten en inktpatronen horen bij het verleden!

De Eqraft laserprinter voor zakken zorgt voor:

• Realtime printen en online bewerken
• Individuele productidentificatie
• Duurzame, water- en lichtbestendige prints
• Geen verbruiksgoederen als inktpatronen en etiketten


De Eqraft laserprinter voor zakken en de speciale, bedrukbare zakken van LC Packaging zijn grondig getest door Wiskerke Onions, een van onze Nederlandse klanten. De officiële presentatie zal plaatsvinden bij de Potato Europe Exhibition in Emmeloord op 13 en 14 september. De Eqraft laserprinter voor zakken kan geïntegreerd worden met de bestaande Baxmatic®-lijn.
 
Voor meer informatie: www.eqraft.com
Publicatiedatum: