Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
vanaf 2019 heel Europa en IndonesiŽ

AH-topman Wouter Kolk nieuwe CEO Ahold Delhaize in Nederland-BelgiŽ

Topman Wouter Kolk van Albert Heijn wordt de direct operationeel directeur bij Ahold Delhaize in Nederland en BelgiŽ. Hij neemt de functie over van Pierre Bouchut.

Direct operationeel directeur
Wouter Kolk gaat vanaf 1 januari 2019 aan de slag als direct operationeel directeur in Europa en IndonesiŽ. Als eerste stap zal hij vanaf 11 september bij het directiecomitť als CEO van Nederland en BelgiŽ gaan. Hij wordt voorgesteld aan de raad van bestuur op de algemene jaarvergadering van 2018. 

Dick Boer, CEO Ahold Delhaize: "We bedanken Pierre voor zijn waardevolle rol en een belangrijke bijdrage door de fusie en vorming van Ahold Delhaize. We zijn blij dat Wouter vanaf september de nieuwe directeur van Nederland en BelgiŽ wordt. Wouters ervaring met het leiden van Albert Heijn door een periode van verandering, zal bijzonder waardevol zijn bij het maken van ons Belgische merk Delhaize.

CEO
Ahold Delhaize kondigt aan dat Xavier Piesvaux zal worden aangesteld als nieuwe CEO voor Delhaize met ingang van 11 september. Hij volgt Denis Knoops die drie jaar CEO is geweest, meldt Ahold Delhaize.

Topman Dick Boer: "We bedanken Denis voor zijn toewijding en waardevolle bijdrage in zijn afgelopen 25 jaar in BelgiŽ, de Verenigde Staten en AziŽ. Wij wensen hem het beste voor de toekomst." Xavier was recentelijk Senior Vice President van Walmart East Canada. Daarvoor werkte hij als president van het Mega Image-merk van Ahold Delhaize in RoemeniŽ."

Bron: Ahold Delhaize

Publicatiedatum: 8-9-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: