Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Cool Fresh importeert eerste fruit uit Turkije

Voor vader en zoon Osman en Resat Aritan van Cool Fresh International is het nieuwe seizoen weer begonnen met de import van de eerste volumes fruit uit Turkije. 


  
Osman laat weten dat de eerste zendingen Sultana druiven, Santa Maria perziken en nectarines en zwarte Bursa vijgen aangekomen zijn in hun loods in Ridderkerk. "Na de relatief rustige Europese vakantieperiode is het prettig om er weer tegenaan te gaan met de dagelijkse aanvoer van flinke volumes fruit.""We hebben zeer goede vooruitzichten voor dit seizoen, zowel qua hoeveelheden als in kwalitatief opzicht. Aangezien onze productie van verschillende bedrijven afkomstig is, kunnen we ons fruit gedurende een lange periode leveren."

Osman en Resat zijn verantwoordelijk voor de import, marketing en logistiek van het Turkse importfruit van Cool Fresh International. Naast zomerfruit, stelt de samenwerking met Turkse telers het bedrijf ook in staat om alle categorieŽn citrus te leveren.


 
Osman and Resat werken al sinds 2012 met Cool Fresh samen en spelen een belangrijke rol in de internationale strategie van het bedrijf. Resat vertelt dat hij de strategische doelstelling van het bedrijf, die gericht is op het afstemmen van het aanbod op de vraag, volledig onderschrijft. 

"Door hoge kwaliteitsstandaarden te hanteren en onze wereldwijde partners uitsluitend producten te leveren die hieraan voldoen, spreiden we onze marktrisico's op effectieve wijze en zijn onze productiepartners verzekerd van goede inkomsten."Voor het nieuwe seizoen werd door het bedrijf zelf een speciale promotiecampagne ontwikkeld die smaak van Turks fruit in de schijnwerpers zet. 

Voor meer informatie:
Osman Aritan 
Cool Fresh International BV 
Tel: +31 85 4 899 899
Mob: + 31 627 0210 78

Publicatiedatum: 8-9-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: