Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Rondleiding door De Goudreinet op Facebook

Voor wie nieuwsgierig is naar de seizoensproducten heeft De Goudreinet een filmpje op Facebook gezet. Groenteman Sander geeft een rondleiding door de zaak en vertelt wat de lekkerste appelen op dit moment zijn. Nieuwe oogst hardfruit is op dit moment weer volop verkrijgbaar maar aardbeien zijn ook nog verkrijgbaar. Twee doosjes kosten 1,99 euro. Verder heeft De Goudreinet een actie met bananen en bloemkool in de actie (beide 0,79 cent).

Het citrusseizoen komt ook langzaam op gang laat Sander zien. De Clemegold ("altijd sappig altijd pitloos") uit Zuid Afrika ligt in de schappen. Nieuweling Kioni, een kruising tussen een sinaasappel en een mandarijn, is volgens Sander "ontzettend lekker. Klanten mogen die gratis komen proeven."

Dat De Goudreinet hun producten zo goedkoop kan aanbieden en de prijzen laag blijven, komt omdat ze steeds efficiënter kunnen inkopen. "Vooral omdat Nederland steeds gezonder eet en dat merken we in de winkel: meer klanten dus meer inkoopvoordeel", is te lezen op hun Facebookpagina.
Publicatiedatum: 7-9-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*