Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Martin Olde Munnikhof: "De Chinese markt openen is één, vullen is een tweede"

Fotoreportage Receptie bij consulaat tijdens Asia Fruit Logistica

Tholen - Alweer voor het tiende jaar - van de elf edities - heeft de Holland Fresh Group een gezamenlijk paviljoen op de Asia Fruit Logistica en voor de zevende keer werd er voor de Nederlandse gasten een receptie georganiseerd op het consulaat in Hong Kong. Je kunt mindere plekken bedenken om te dineren dan dit optrekje met uitzicht over de stad.



De huidige bewoner, consul-generaal Annemieke Ruigrok, noemde zichzelf dan ook een bevoorrecht mens en gaf aan vereerd te zijn met het bezoek van haar landgenoten. Hetzelfde gold voor Martin Olde Munnikhof van de Landbouwraad. Hij wees echter ook op de lange weg die te gaan is bij de export naar China op fytosanitair- en markttoegang. "En de markt openen is één, maar vullen is een tweede."


Anja Vogt, Rodrigo Pacheco en Ina Nommensen van Hambug Sud met Ger van Burik van de Holland Fresh Group en Harrij Schmeitz van Frug I Com

Voor de Nederlanders was er onder het genot van een goed buffet alle tijd om na een drukke eerste beursdag te netwerken met collega's, waaronder ook veel 'locals' en Nederlanders die al geruime tijd in Azië werken. Klik hier voor de fotoreportage van de receptie.


Juri Falandt (Milestone Fresh), Marco Vink (Hellmann), Co van Es (Milestone Fresh) en Jan van Kessel van BG Doors