Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vliegende meloen beschadigt auto

Politieagenten in het Duitse Coburg moesten zich onlangs met vliegende meloenen bezighouden. Het fruit had de auto van een autobestuurster beschadigd. De zoektocht naar de veroorzaker duurde echter niet lang.

Op zaterdagochtend rond 7 uur reed een 42-jarige vrouw over de weg. Daarbij kon ze zien hoe een jongere een meloen uit het raam van een meergezinshuis gooide. Deze belandde echter op haar auto. De ingelichte politieagenten konden bij hun aankomst vaststellen dat er meerdere meloenen verspreid op de rijbaan lagen en confronteerden de bewoners van het huis met het voorval.

De 24-jarige gaf daarbij aan dat hij een meloen richting een vriend had gegooid. Daarbij zou de meloen echter per ongeluk uit het geopende raam zijn gevlogen. De man liet vrijwillig een alcoholtest afnemen waar een waarde van 1,78 promille uitkwam. De materiƫle schade die door het gooien van de meloen is ontstaan moet nog worden vastgesteld.
Publicatiedatum: