Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Chileese groep David del Curto S.A onderdeel van Origine Group

De Chileense groep David del Curto S.A. is onderdeel geworden van de Origine Group. Dat maakte het bedrijf bekend tijdens de Asia Fruit Logistica in Hong Kong. Daarnaast werd medegedeeld dat het consortium jaarrond Sweeki kan aanbieden.



David del Curto S.A. is één van de vijf grootste Chileense fruitexporteurs en een grote speler in de kiwi, blauwe bessen, appelen, peren en druiven. Het bedrijf heeft zes ondernemingen in Chili en exporteert naar meer dan 80 landen.



Tijdens de presentatie gaf Garbuglia ook een inkijkje in de toekomstige programma's: "Azië reageert heel goed op onze promoties in supermarkten, algemene markten, sociale media en persberichten. We leverden meer dan 50 containers Sweeki afgelopen seizoen in Azië. Het is vooral ons voordeel dat we jaarrond producten met dezelfde zoetheid, verpakking, promotie en dezelfde perceptie voor consumenten kunnen leveren."

Meer informatie:
www.sweeki.co
www.origine-group.com
Publicatiedatum: