Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Compliment houdt 10 september open dag

Tholen - Na jaren van groei en ontwikkeling is tuinbouwbedrijf Compliment dit jaar een nieuwe groeifase ingegaan. Afgelopen april werd hun nieuwe bedrijfspand opgeleverd met een eigen distributie-, verwerkings- en verpakkingscentrum. Ook is het flowpacken van het gehele assortiment er mogelijk. Komende zondag mag de oppervlakte van 8000m˛ voor een keer bevolkt worden door bezoekers."Na maanden van keihard werken zijn we heel heel trots op het resultaat. Dat willen we zondag graag aan iedereen laten zien", vertelt Jolanda Nooijen die samen met haar man René Verbakel Compliment in 15 jaar uitbouwde tot een modern en duurzaam productiebedrijf voor diverse soorten vollegrondsgewassen. 

Duurzaam
Kwaliteit en duurzaamheid zijn twee pijlers onder Compliment. Daarom voldoet de nieuwe locatie aan de laatste Breaam-duurzaamheidseisen en is het volgens de huidige BRC- en HACCP-normen gebouwd. Er zijn acht docks, koeling, diverse verpakkingsunits en mogelijkheden voor crossdocken. Door de bouwwijze en isolatie in de nieuwbouw zijn de verschillende ruimten flexibel te gebruiken. Een productieruimte kan zodoende ook voor bewaring worden ingezet en andersom. De zes laaddocks, twee losdocks en de expeditieruimte zijn geschikt voor crossdocking, wat voor een groentebedrijf een tamelijk unieke toepassing is.

Open dag
Tijdens de open dag is iedereen welkom om het nieuwe pand en de mogelijkheden die het biedt te komen bekijken. De open dag vindt plaats op zondag 10 september van 10.00 uur tot 16.00 uur. Compliment ligt aan de Zeelandsedijk 1 in Volkel.

Voor meer informatie:
Compliment B.V.
Zeelandsedijk 1
5408 SL Volkel
T: 0486-450452

Publicatiedatum: 8-9-2017
Auteur: Marjet Lubbers
Copyright: www.agf.nl

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: