Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

88 fietsers Van Nature tijdens Ride for the Roses

Zondag 3 september jl. trad de Van Nature keten met een groot peloton aan voor alweer de 20e editie van de Ride for the Roses. In Lansingerland, thuisbasis van menig Van Nature teler verzamelden fietsers van Van Nature én de vier handelspartners Combilo, Haluco, Scherpenhuizen en Levarht voor een prachtige rit in de wijde omgeving van Bleiswijk. Start- en eindpunt was Royal Lemkes in Bleiswijk op steenworpafstand van Haluco.



Voor het goede doel stapten 88 mensen uit de Van Nature keten op de fiets om, genietend van het weer en de routes, de kilometers weg te trappen. Het overgrote deel van het peloton nam deel aan de 100km rit, enkelen aan de 50 of 25km maar ondanks de verschillende afstanden allemaal met hetzelfde doel: geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding.

De Ride bracht zo'n 7000 mensen naar Bleiswijk. In totaal werd er (voorlopig) ruim 675.00 euro ingezameld, een prachtig bedrag waarmee twee onderzoeken gesteund kunnen worden, te weten een onderzoek naar het activeren van het afweersysteem tegen borstkanker en de gevolgen van beweging en voeding na behandeling van prostaatkanker. Dat laatste is natuurlijk zeker een goede zaak aangezien groenten en fruit vaak een positief effect op de gezondheid hebben.

Voor meer informatie:
Van Nature
www.nature.nl
Publicatiedatum: