Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

China: Productie van Pinge Honey Pomelo’s schiet omhoog

"Het teeltseizoen van de Pinge Honey Pomelo's duurt van september tot februari. De exportperiode is van oktober tot januari. In de afgelopen jaren is productie van Pinghe Honey Pomelo's voortdurend toegenomen. Dit jaar kan gezien worden als een groot jaar voor de Honey Pomelo's. De productie is met zo'n 30% gestegen vergeleken met vorig jaar," zegt Mw. Florence van Xiamen Fuhuida Fruit and Vegetable. 


Verpakte Honey Pomelo's


Grote Honey Pomelo's

"Dit jaar zal het exportvolume stijgen. De exportprijs verschilt niet veel met dievan vorig jaar. Gedurende het seizoen zal de gebruikelijke prijs ongetwijfeld dalen,maar de prijs voor hoge kwaliteit fruit zal stabiel blijven. Elk land heeftzijn eigen elementen die in overweging genomen moeten worden. Europa is vooralgefocust op voedselveiligheid.Verder hebben ze veel eisen met betrekking tot afval, en ze houden vanklein fruit. De Russische markt, aan de andere kant, houdt van middelgrote engrote vruchten. Daarnaast hebben ze hebben een voorkeur voor verpakt fruit."


Honey pomelo's verwerkingsfaciliteit van Zhangzhou Fuhuida


De traceerbaarheidscode op netten van de Honey Pomelo's

"Ons bedrijf is gevestigdin de thuisstad van de Honey Pomelo's: Pinghe, Zhangzhou. Hier hebben we Zhangzhou Fuhuida Fruit and Vegetable opgericht. Wehebben een totaal productiegebied van 250 ha., wat bestaat uit ons eigen encollectief eigendom, waar we onze witte en rode pomelo's telen. Weverkopen 30% van onze producten onder ons eigen merk "Sunlovit" aandistributeurs en supermarkten in in China. De overige70% exporteren we via de haven van Xiamen naar Rusland, Nederland, Canada enDubai." 


In zakken verpakte productie van de Honey Pomelo's 


Honey pomelo's opslagruimte 

"We verkopen voornamelijk via Zhangzhou FuhuidaFruit and Vegetable. We zijn ook steeds meer verkoopkanalen aan het openen doordochterondernemingen en filialen. Verder,nu onze export blijft groeien, verkopen we onze producten ook via WeChatplatforms. Gelijktijdig werken we samen met andere e-commerce bedrijven enwinkelketens, zodat we de beste service voor levering en distributie kunnenaanbieden. In tegenstelling tot andere bedrijven bezit Fuhuida de hele productieketen,heeft een expertteam, goede service en voert strikte kwaliteitscontrole uit. Inde toekomst streven we ernaar om de beste Honey Pomelo's te leveren," aldus Florence.

Guo Zezhi
Xiamen Fuhuida Fruit and Vegetable Co., Ltd.
Telefoon: +86 135 9950 9709
Publicatiedatum: