Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
China: Productie van Pinge Honey Pomelo’s schiet omhoog

"Het teeltseizoen van de Pinge Honey Pomelo's duurt van september tot februari. De exportperiode is van oktober tot januari. In de afgelopen jaren is productie van Pinghe Honey Pomelo's voortdurend toegenomen. Dit jaar kan gezien worden als een groot jaar voor de Honey Pomelo's. De productie is met zo'n 30% gestegen vergeleken met vorig jaar," zegt Mw. Florence van Xiamen Fuhuida Fruit and Vegetable. 


Verpakte Honey Pomelo's


Grote Honey Pomelo's

"Dit jaar zal het exportvolume stijgen. De exportprijs verschilt niet veel met die van vorig jaar. Gedurende het seizoen zal de gebruikelijke prijs ongetwijfeld dalen, maar de prijs voor hoge kwaliteit fruit zal stabiel blijven. Elk land heeft zijn eigen elementen die in overweging genomen moeten worden. Europa is vooral gefocust op voedselveiligheid. Verder hebben ze veel eisen met betrekking tot afval, en ze houden van klein fruit. De Russische markt, aan de andere kant, houdt van middelgrote en grote vruchten. Daarnaast hebben ze hebben een voorkeur voor verpakt fruit."


Honey pomelo's verwerkingsfaciliteit van Zhangzhou Fuhuida


De traceerbaarheidscode op netten van de Honey Pomelo's

"Ons bedrijf is gevestigd in de thuisstad van de Honey Pomelo's: Pinghe, Zhangzhou. Hier hebben we Zhangzhou Fuhuida Fruit and Vegetable opgericht. We hebben een totaal productiegebied van 250 ha., wat bestaat uit ons eigen en collectief eigendom, waar we onze witte en rode pomelo's telen. We verkopen 30% van onze producten onder ons eigen merk "Sunlovit" aan distributeurs en supermarkten in in China. De overige 70% exporteren we via de haven van Xiamen naar Rusland, Nederland, Canada en Dubai." 


In zakken verpakte productie van de Honey Pomelo's 


Honey pomelo's opslagruimte 

"We verkopen voornamelijk via Zhangzhou Fuhuida Fruit and Vegetable. We zijn ook steeds meer verkoopkanalen aan het openen door dochterondernemingen en filialen. Verder, nu onze export blijft groeien, verkopen we onze producten ook via WeChat platforms. Gelijktijdig werken we samen met andere e-commerce bedrijven en winkelketens, zodat we de beste service voor levering en distributie kunnen aanbieden. In tegenstelling tot andere bedrijven bezit Fuhuida de hele productieketen, heeft een expertteam, goede service en voert strikte kwaliteitscontrole uit. In de toekomst streven we ernaar om de beste Honey Pomelo's te leveren," aldus Florence.

Guo Zezhi
Xiamen Fuhuida Fruit and Vegetable Co., Ltd.
Telefoon: +86 135 9950 9709

Publicatiedatum: 6-9-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: