Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Chinese hardfruitexporteur wil aandeel Europese markt vergroten

"Als gevolg van de zware regen- en hagelbuien is de hardfruitproductie in Shaanxi dit seizoen kleiner dan vorig jaar. De kwaliteit is echter hetzelfde," laat Frank Sun van Pucheng PuXing Import and Export weten. 

Gezonde appelen in zonovergoten boomgaard


Grote Su peren

"Samen met het Shaanxi Agricultural Collective bezitten we een areaal van een paar honderd hectare waarop we Fuji appelen en Su peren telen. De producten zijn leverbaar van september tot mei volgend jaar. We exporteren ons fruit voornamelijk via de haven van Qingdao naar markten in Zuidoost-Aziƫ en het Midden-Oosten."

 Fuji Fuji appelen


Verpakte peren

"Volgende maand start het exportseizoen. Dit jaar zal de exportprijs niet erg hoog zijn, met name die van appelen niet. Dit komt omdat de Indiase markt gesloten is en Indonesiƫ zijn quota voor importappelen heeft gewijzigd. Wij verdelen ons exportvolume over verschillende buitenlandse markten maar we zijn ook op zoek naar nieuwe high-end markten zoals Europa. We hopen samen te kunnen gaan werken met Europese retailers, supermarktketens en grote leveranciers."


Zoete appelen

"Evenals voor andere agrarische producten geldt dat naast het weer, ziekten en plagen de grootste bedreigingen vormen. Om deze te voorkomen, voert ons onderzoeksteam regelmatig inspecties uit en licht het telers voor over de maatregelen die zij kunnen nemen. Daarnaast steunt het Ministerie van Landbouw van Shaanxi ons op het gebied van beleid, subsidies en voorlichting."


Su peren

"Als moderne fruitexporteur zouden we graag van gedachten wisselen met andere professionals uit de sector. We zullen aanwezig zijn op de vakbeurs Asia Fruit Logistica die van 6 tot 8 september in Hong Kong wordt gehouden, waar wij belangstellenden hopen te begroeten in stand 3-T17G."

Frank Sun
Pucheng PuXing Import and Export Co., Ltd.
Phone: +86 18591767049 (Wechat: SUN20140923INDIA; Whatsapp: +91 9500605480)
Publicatiedatum: