Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Alex Vos, Banken Champignons

"Klanten van klanten inspireren op de Chef Culinar beurs"

Tholen - Inspiratie bieden aan de klanten van de klant. Banken Champignons maakt soms een sprongetje in de keten voor hun afnemers die vaak zelf een uitgebreid assortiment hebben en hun klanten daar wegwijs in willen maken. Dat gebeurt in heel Europa, vertelt Alex Vos, verkoopleider bij Banken Champignons. "Onze klanten zitten in heel Europa en regelmatig worden dit soort klantenbeurzen georganiseerd." Dan komt niet het verkoopteam in actie, maar een specialistenteam vergezeld van een kok die de producten het beste tot hun recht kunnen laten komen. Het specialistenteam van Banken Champignons heeft afgelopen maandag op de beurs van Chef Culinair in Leipzig, Duitsland onderstaand visitekaartje neergezet.


Visitekaartje van Banken Champignons op klantenbeurs van Chefs Culinar

Kennismaken
"Chefs Culinar organiseert op diverse plaatsen in Duitsland beurzen. Het is telkens een grote happening. Een beetje te vergelijken met een handelsbeurs maar een heel andere insteek", vertelt Alex. "Op deze beurs hebben we het huidige assortiment dat zij bij ons inkopen aan de klanten van Chef Culinar gepresenteerd. Zo kunnen zij zien en proeven wat er allemaal mogelijk is en kennismaken met ons bedrijf."  

AGF-inkopers
Chef Culinar heeft vooral klanten in de horeca, catering en zorg. Een andere klant van Banken Champignons is een grote Duitse supermarktinkooporganisatie. Alex: "Zij organiseren jaarlijks een beurs waar ook alle AGF-inkoopchefs van hun filialen komen. Zo kunnen wij hen ook een stukje kennis meegeven over onze producten, de teelt en hen inspireren met verschillende bereidingswijzen." 

Handel
Handelsbeurzen blijven natuurlijk ook belangrijk. "In oktober staan we op Anuga in Keulen om daar onze Champ Burger te promoten en tevens op Fruit Attraction in Madrid ", besluit Alex. "We willen innovaties op de markt brengen en we staan er natuurlijk ook om nieuwe klanten te werven en voor een stukje relatiebeheer." 

Voor meer informatie:
Banken Champignons
Bijsterhuizen 3130
6604 LV Wijchen
T. 0031  24 - 36 67 444
F. 0031  24 - 36 67 440
info@BankenChampignons.com
www.bankenchampignons.nl

Volg Banken Champignons BV ook op twitter

Publicatiedatum: 5-9-2017
Auteur: Marjet Lubbers
Copyright: www.agf.nl

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: