Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Chinese vijgenproductie in Jiangxi daalt 20%

"De vijgenproductie in China is wijd verspreid. Vanwege hun zoete geur en smaak zijn ze de afgelopen jaren populairder geworden. De productie is dit jaar met 20% gedaald vergeleken met het jaar ervoor vanwege het weer," beweert Mr. Tao Zhihua van Nanchang Xinda Agricultural Development. 


Nanchang Xinda Agricultural Development vijgenplantage


Vijgensteigers 

"In Lutian Village in de ontwikkelingszone van Wangcheng in Nanchang, Jiangxi, hebben we een vijgenplantage van 10 hectare (100 mu). We verkopen 50% van onze vijgen via traditionele verkoopkanalen aan grossiers en supermarkten in China. 


Vijgenproductie 


Nanchang Xinda Agricultural Development promotie

"Het teeltseizoen van Jiangxi vijgen is van 15 juli tot 1 november. De huidige prijs is gelijk aan die van vorig jaar. Om onze consumenten te bereiken, zijn wij ervan overtuigd dat promotie erg belangrijk is. Naast onze samenwerking met de media om relevante informatie naar de buitenwereld te brengen, werken we ook met metro reclame. Elke dag worden onze commercials uitgezonden op de metrolijnen 1 en 2. Ik geloof dat, door ons merkbewustzijn te verbeteren, meer mensen vertrouwd worden met onze vijgen en ze gaan waarderen." 


Tao Zhihua 
Nanchang Xinda Agricultural Development.
Telefoon: +86 137 3291 9153

Publicatiedatum: 6-9-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: