Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Chinese vijgenproductie in Jiangxi daalt 20%

"De vijgenproductie in China is wijd verspreid. Vanwege hun zoete geur en smaak zijn ze de afgelopen jaren populairder geworden. De productie is dit jaar met 20% gedaald vergeleken met het jaar ervoor vanwege het weer," beweert Mr. Tao Zhihua van Nanchang Xinda Agricultural Development. 


Nanchang Xinda Agricultural Development vijgenplantage


Vijgensteigers 

"In Lutian Village in de ontwikkelingszone van Wangcheng in Nanchang, Jiangxi, hebben we een vijgenplantage van 10 hectare (100 mu). We verkopen 50% van onze vijgen via traditionele verkoopkanalen aan grossiers en supermarkten in China. 


Vijgenproductie 


Nanchang Xinda Agricultural Development promotie

"Het teeltseizoen vanJiangxi vijgen is van 15 juli tot 1 november. De huidige prijs is gelijk aan dievan vorig jaar. Om onze consumenten te bereiken, zijn wij ervan overtuigd dat promotie erg belangrijk is. Naast onze samenwerking met demedia om relevante informatie naar de buitenwereld te brengen, werken we ook met metro reclame. Elke dag worden onze commercials uitgezonden op de metrolijnen 1en 2. Ik geloof dat, door ons merkbewustzijn te verbeteren, meer mensen vertrouwdworden met onze vijgen en ze gaan waarderen." 


Tao Zhihua
Nanchang Xinda Agricultural Development.
Telefoon: +86 137 3291 9153
Publicatiedatum: