Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Milestone Fresh opent vestiging in Thailand

"Thailand groeiende markt voor groenten, fruit en planten"

Tholen - Vanaf 1 september is expediteur Milestone Fresh van start gegaan met een vestiging in Thailand, genaamd Milestone Logistics Thai. De afgelopen jaren vestigde het bedrijf zich in veel verschillende landen waaronder Costa Rica, Honduras en Guatemala. Co van Es vertelt waarom ze voor Thailand hebben gekozen: "Wij werken daar met vijf verschillende agenten en willen een betere communicatie en informatie-flow hebben. Daarnaast zien wij Thailand als een groeiende markt voor zowel groenten en fruit als voor planten."

Peter van der Klift geeft aan dat ze al een tijdje actief waren in Thailand. "We deden al aardig wat, met name voor planten. In Thailand wordt best veel gevergd met betrekking tot logistieke dienstverlening. Nu hebben we er een eigen kantoor en gaan we dit op een eigen manier invullen, ook voor de AGF-sector. Er zit nu iemand die er echt 'dedicated' voor ons werkt. Dat is natuurlijk een investering, maar als alles goed gaat, wordt dit snel weer terugverdiend."



Volledige transparantie

Tot nu toe gebeurde de logistiek daar 'op z'n Thais', legt Peter uit. "Dit betekent niet meteen negatiefs, maar het is anders dan wat wij gewend zijn op diverse gebieden, zoals het serviceniveau. Wij gaan voor volledige transparantie van de levering vanaf de teler. We ontzorgen de klant van A tot Z. Momenteel zijn veel importeurs 'overgeleverd' aan de informatie van de leveranciers, maar van bepaalde schakels weten ze niets af. Wij houden de klant op de hoogte vanaf het moment dat ze bestellen. Dat doen we al in de andere landen waar Milestone gevestigd is en daar wordt heel positief op gereageerd. We willen het concept kopiƫren naar Thailand."

Milestone is aanwezig op Asia Fruit Logistica deze week van 6 t/m 8 september in Hall 5, stand S-06.

Voor meer informatie:
Milestone Logistics (Thai) co. Ltd.
126/26 SOI SUKHUMVIT 63 (EKAMAI)
KLONGTON-NUA, WATTANA
BANGKOK 10110 - THAILAND
www.milestonefresh.nl