Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Florida citrusareaal daalt opnieuw met 5%

Volgens een rapport dat donderdag vrijgegeven werd door de Florida Field Office van de U.S. Department of Agriculture is in Florida het citrusareaal opnieuw naar een nieuw dieptepunt gedaald. Met een verlies van 25.148 hectare is er nu nog 454.973 hectare over. Het hoogste verlies werd geleden in Polk County met een daling van 6.505 hectare naar 67.610 hectare. Toch blijft Polk County hiermee nog steeds de regio met het meeste areaal. 

Statisticus Candi Erick: "Ik hoopte de afgelopen drie jaar een ommekeer te zien en dacht dat het dit jaar misschien wel zou gaan lukken. Volgens een enquĂȘte is het verlies niet te wijten aan bezuinigingen in personeel of budget. In 2016 waren er in Florida ook al 130.684 verlaten hectare inclusief 8.533 hectare in Polk." 

Larry Black, directeur van Peace River Packing Co.: "Als er een zilveren randje zit aan deze cijfers gaan de verloren hectaren in Polk over niet-producerende verlaten stukjes van onbelangrijke producties." Hij heeft zelf een pakhuis en meer dan 2.000 hectare areaal.

Publicatiedatum: