Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
17 oktober is de verkiezing

WDP finalist voor 'Onderneming van het Jaar'

De logistieke vastgoedspecialist  WDP, marktleider in de Benelux,  is  één  van  de  drie finalisten voor 'Onderneming van het Jaar'. Volgens de organisatie zijn het niet enkel de cijfers die een bepalende rol spelen om finalist te worden. Het zijn bedrijven die blijk geven van een gedurfde visie, deugdelijk bestuur, internationalisatie en geëngageerd teamwork.

WDP CEO Joost Uwents: "Finalist zijn van de Onderneming van het Jaar is niet alleen een bekroning voor  ons  bedrijf  alleen,  maar  voor  de  volledige  sector  van beursgenoteerde  vastgoedbedrijven. Vastgoedbedrijven  zoals  WDP  worden  niet langer  aangezien als passieve fondsen, maar wel als  commerciële ondernemingen,"    voegt Joost Uwents toe.

"Het langetermijndenken van papa, gekoppeld aan de bescheidenheid om bij de niche te blijven waar je verstand van hebt, is het geheim achter het succes van WDP", aldus Tony De Pauw eerder in De Tijd.

Een jury onder leiding van Michèle Sioen verkiest op 17 oktober de opvolger van Vyncke. De prijs is een initiatief van EY in samenwerking met De Tijd en BNP Paribas Fortis. Armonea en Euronav zijn de twee andere genomineerden voor Onderneming van het Jaar 2017.
 

Publicatiedatum: 4-9-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: