Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Lidl Zwitserland lanceert online kookboxen

Lidl Zwitserland lanceert met de Menu Box een innovatief en eenvoudig verzorgingsconcept. Op www.lidl-menubox.ch worden kookboxen aangeboden die men online kan bestellen. Alle ingrediŽnten in de Menu Boxen zijn afgestemd op drie gerechten. De bijgevoegde receptkaarten met een gedetailleerde uitleg van de bereiding garanderen niet alleen een smakelijke maaltijd, maar zorgen ook voor plezier bij het koken met familie of vrienden.

Foto: obs/Lidl Zwitserland

Seizoensgebonden, gezond en snel bereid eten is een trend. De Menu Box voldoet aan de eisen van de huidige maatschappij. De gerechten zijn in een handomdraai klaar en het koken wordt een genot.

Meer tijd om te genieten
Het principe is eenvoudig: wekelijks worden er wisselende receptkaarten met verse levensmiddelen direct aan huis of op kantoor geleverd. De Menu Box bevat op enkele basisingrediŽnten zoals zout, peper of olie na, alle ingrediŽnten die men voor de drie gerechten nodig heeft. Daarbij horen ook verse kruiden en exotische kruiden. De receptkaarten dienen als stap-voor-stap handleiding zodat de gerechten gegarandeerd lukken en ook qua smaak overtuigen.

Swissness & seizoensgebonden
De Menu Box is te bestellen voor twee of vier personen. Voor vleesliefhebbers is er de 'Original Box', waar vlees in zit dat uitsluitend uit Zwitserse productie stamt - met uitzondering van geselecteerde specialiteiten. Ook in de "Vegi Box" vind men veel Swissness. Het totale aandeel van Zwitserse producten in deze box ligt afhankelijk van de recepten rond de 80%.

Daarnaast houden de koks en voedingsdeskundigen bij het samenstellen van de recepten rekening met de seizoenen, afwisseling, en de voedingsrichtlijnen van de 'Schweizer Gesellschaft fŁr Ernšhrung' (SGE). De wekelijkse levertermijn kan indien gewenst op elk moment zonder problemen gepauzeerd of helemaal opgezegd worden.

Publicatiedatum: 1-9-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: