Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

TLN krijgt eigen advocaten als dienstverlening

TLN heeft per 1 september twee advocaten in huis die voor TLN-leden aan de slag gaan. TLN is daarmee in staat een juridisch vraagstuk van het begin tot het eind op te pakken voor haar leden, tegen een zeer concurrerend tarief, zo laat TLN zelf weten. De organisatie beschikt al wel over een juridische afdeling die zakenvraagstukken van haar leden in behandeling neemt.

Eigen advocaten
Door de afdeling aan te vullen met twee eigen advocaten, hoeft TLN bepaalde verzoeken om rechtshulp – behalve bij zaken tussen leden onderling – niet meer bij voorbaat af te wijzen of dossiers gaandeweg de behandeling over te dragen aan een externe advocaat.

Rechtshulp
De leden van TLN beschikken vanaf morgen over een betaalbare, laagdrempelige en gespecialiseerde full-service rechtshulp, zo schrijft TLN op hun website. Meer informatie over de nieuwe dienstverlening van TLN is hier te vinden.

Bron: TLN
Publicatiedatum: