Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jean Paul Arends nieuw commercieel gezicht bij Marcelissen

"Om het kwaliteitsniveau van onze machines te blijven garanderen was verbreding noodzakelijk op de afdeling Sales. De keuze is een oude bekende", zo introduceert Marcelissen haar collega Jean Paul Arends.

Jean Paul Arends: "Marcelissen produceert innovatieve machines voor de voedselverwerkende industrie. Hierbij staat de wens van de klant altijd centraal. In een wereld waarin afvalpercentages, reststromen en energie verbruik een steeds grotere rol spelen moet je als producent constant innoveren en meedenken. Bij Marcelissen is men zéér flexibel als het gaat om verwerkingsoplossingen. Custom made oplossingen behoren bij Marcelissen tot de standaard. Hier ligt de kracht van Marcelissen. Dit spreekt mij enorm aan. Met mijn netwerk in de branche gaan we een mooie tijd tegemoet."

"Uit het verleden kennen wij Jean Paul als een gerespecteerd en gewaardeerd con-collega", vertelt Bob Treuen van Marcelissen. Na een korte uitstap naar de non-food sector kwamen wij weer met elkaar in contact. Zijn professionaliteit, passie en talenkennis sprak ons direct aan. Zijn visie op marktbenadering en kennis van de convenience foodsector én de manier om de belangen van de klant te behartigen komen sterk overeen met de kernwaarden van Marcelissen. In ons familiebedrijf hechten wij veel waarde aan een goede teamspirit en een hechte samenwerking, de persoon moet simpelweg in het bedrijf passen en dezelfde visie en passie voor het vak én de branche hebben."

"Door de enorme groei van Marcelissen de afgelopen jaren, zijn wij letterlijk uit ons jasje gegroeid. Om onze klanten ook in de toekomst goed te kunnen blijven bedienen, wordt het bedrijfspand en productieruimte meer dan verdubbeld. Zo zijn wij klaar om de levertijden terug te dringen en aan de huidige en toekomstige vraag te kunnen voldoen", besluit Bob.

Voor meer informatie:
Marcelissen
Blauwwater 14
5951 DB Belfeld
 T +31 (0) 77 475 2002
F +31 (0) 77 475 1990
info@marcelissen.nl
www.marcelissen.nl
Publicatiedatum: