Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Luscious Fresh start export peulen en sugar snaps

"Sinds kort oogsten we onze peulen en sugar snaps twee keer per jaar. In juli beginnen we met het zaaien voor het najaarsseizoen. In juli en augustus is het in China vaak nat weer vanwege het regenseizoen. Dit brengt uiteraard extra risico's voor onze oogst met zich mee. Deze zomer zijn de omstandigheden echter redelijk stabiel geweest," legt exportmanager Sherry van Luscious Fresh uit.

De teeltlocatie van Luscious Fresh in Australië

 
"We zijn van plan om half september met de oogst te beginnen. We starten dan ook weer met de export naar Europa. We hebben onze teeltlocaties gespreid zodat we in staat zijn onze groenten ononderbroken van september tot Kerst te leveren. Op basis van onze eerdere ervaringen met de export weten we dat in deze periode de vraag op de Europese markt sterk is en dit biedt ons uitstekende exportmogelijkheden."

"Daarnaast hebben we ook geïnvesteerd in onze verpakkingsopties. We onderzoeken momenteel de mogelijkheid om onze producten in zakken van 1,5 kilo te verpakken en we werken ook aan een kleinverpakking van 200 gram."

 
"Tot slot exporteert ons Australische zusterbedrijf Royal Fresh momenteel ook peulen naar de Europese markt. We kunnen vanaf half september tot eind oktober Australisch product leveren. Onze grootste volumes zullen uit peulen bestaan, ook wel bekend als 'mangetout', een product dat erg populair is bij onze klanten. De export vanuit Australië vindt uitsluitend per luchtvracht plaats."

 
"Onze belangrijkste focus ligt op peulen die we zowel over zee als per vliegtuig verzenden. We hopen dat het weer ons in deze laatste weken van de zomer goed gezind zal zijn en nodigen iedereen die geïnteresseerd is in peulen en sugar snaps uit om contact met ons op te nemen." 


Luscious Fresh zal aanweizg zijn op de vakbeurs Asia Fruit Logistica, 3-Q17/Hal 3D, Taste Australia, Asia Fruit Logistica  van 6 tot 8 september 2017.
 
Voor meer informatie:

Sherry Xu
T: +86 532 8091 4977       
 
David Yang
Luscious Fresh Co Ltd
 Publicatiedatum: 30-8-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: