Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Michel van den Berg, Best AGF:

"Met overname fruithandel Verweij boren we andere klantengroep aan"



Tholen - Per 1 augustus heeft Michel van den Berg van Best AGF zijn overbuurman, fruitgroothandel Joh. Verweij uit Den Haag overgenomen. "De naam Verweij is er eentje die al jarenlang in de fruitwereld meedraait. De historie van het bedrijf gaat zelfs terug tot 1916. Die activiteiten gaan wij nu nieuw leven inblazen. Het pand op de hoek vormt een heuse eyecather hier op het Food Center Forepark", vertelt Michel.



"De activiteiten van Verweij zijn een mooie aanvulling op onze activiteiten. Onze afnemers bestaan voor het overgrote deel uit allochtone klanten. Met deze uitbreiding hopen we ook de Hollandse groenteboeren erbij te betrekken. De insteek is dat het beste beschikbare fruit hier te koop is. Ik ben ervan overtuigd dat daar nog steeds klanten voor zijn. We zien deze maand al oude klanten terugkomen", zegt Michel.



"Martin en Arie blijven gewoon bij Verweij werken. Dat zijn oude rotten in het vak en gepokt en gemazeld in het Hollandse fruit. We gaan zelf naar de fruitveiling in Geldermalsen en bieden het hele pakket Hollands zomerfruit aan. Ook de nieuwe Hollandse appels vinden gretig aftrek. Het mooie is nu ook dat we kunnen samenwerken. Als het bij één van de zaken niet loopt, zetten we de handel gewoon aan de overkant neer. Ook in die zin is het een aanvulling!"



Voor meer informatie:
Michel van den Berg
Best AGF
06-23728028
michelvdberg1@live.nl