Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gesponsord door machinefabrikant ABL

Onderzoek naar effecten verwerkingsapparatuur op fruitkwaliteit


ABL spa is een Italiaanse fabrikant die gespecialiseerd is in het ontwerp, de bouw en het onderhoud van fruitverwerkingsapparatuur. Het bedrijf ziet het als zijn missie om de markt te innoveren en bedrijven te ondersteunen bij hun technologische vooruitgang. "De klant staat hierbij uiteraard altijd centraal," legt ABL-oprichter Carlo Ascari uit. "We willen met onze klanten een langdurige relatie opbouwen die gebaseerd is op kennis, ervaring en wederzijds vertrouwen."

Ter gelegenheid van het veertigjarig bestaan van het bedrijf is het een samenwerking met de Universiteit van Foggia aangegaan en sponsort het een driejarig promotie-onderzoek naar de effecten van schil- en snijmachines op de kwaliteit en houdbaarheid van vers gesneden fruit. Onderzoeker Giancarlo Colelli vertelt dat samenwerking met de sector enorm belangrijk is en dat ABL spa gezien zijn jarenlange ervaring de ideale partner voor dit project is. 

Iedereen met een academische graad kan tot 15 september naar deze promotieplaats solliciteren. "De mogelijkheid om internationale promovendi te kunnen verwelkomen voor dit onderzoek en de samenwerking met professor Colelli, die in dit opzicht toonaangevend in de hele wereld is, is voor ons een stimulans om ons doel te realiseren," aldus Ascari. 



Voor meer informatie: 
postharvest@unifg.it
en.unifg.it
Publicatiedatum: