Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Panalpina Luxemburg ontvangt biolicentie

De transporthub van Panalpina op de luchthaven van Luxemburg (LUX) is officieel door Certysis gecertificeerd voor de verwerking van bio-AGF.Hiermee is Panalpina de eerste en enige gecertificeerde transporteur van verse bioproducten op LUX, n van Europa's drukste luchthavens voor het vrachtvervoer. Daarnaast geeft het certificaat het bedrijf de mogelijkheid om zijn Panalpina Perishables Network verder te ontwikkelen, niet alleen door volumegroei maar ook door te investeren in kwaliteitsprocessen en het toevoegen van waarde aan zijn dienstverlening. 

"Om bio-AGF in de retail te mogen verkopen, moet iedere schakel van de toeleveringsketen gecertificeerd zijn door een controlerende instantie. Als de keten wordt onderbroken, verliest het product het predicaat bio," legt Quint Wilken uit, regiomanager van Panalpina Perishables Europe. 


Zo gebruikt Panalpina Luxemburg als een belangrijke Europese hub voor de import van biologische avocado's uit Latijns-Amerika. Deze worden rechtstreeks vanuit Mexico ingevlogen met Panalpina's Boeing 747-8 vrachtvliegtuig en vervolgens naar hun eindbestemmingen in Europa vervoerd. 

Panalpina beschikt nu over drie door Certysis gecertificeerde hubs op luchthavens in Europa: Londen Heathrow, Amsterdam en Luxemburg. Alle drie deze locaties zijn direct aan de snelweg gelegen waardoor de kortste route tussen vliegveld en opslag gegarandeerd is.

Voor meer informatie:
Panalpina World Transport                                                 
Mob: +31 627 339                                                                                    
Lodewijk.vandeVosse@panalpina.com
www.panalpina.com

Publicatiedatum: 28-8-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: