Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Camposol ziet omzet met bijna 50% groeien

Gedurende het tweede kwartaal van 2017 zag Camposol zijn omzet met €59,3 miljoen stijgen, een groei van 44,9% ten opzichte van het tweede kwartaal van 2016. De toename is te danken aan een grotere afzet dankzij het grotere volume avocado's, de hogere prijzen en de toegenomen aquacultuur. 

Het bedrijf verwacht zijn diversificatiestrategie voort te kunnen zetten door de productie van zijn F&V divisie (blauwe bessen, avocado's en mandarijnen) uit te breiden, de banden met klanten te versterken en door het toevoegen van waarde door middel van commerciële strategieën, marketing en dienstverlening. 

De langetermijnvooruitzichten voor de groei van de categorie exotische groenten en fruit zijn uitstekend. De consumptie van avocado's en blauwe bessen neemt toe en op de belangrijkste markten is er nog ruimte voor verdere groei. Het bedrijf rekent op een sterke vraag naar verse AGF op zowel de Amerikaanse als Europese markt. 

"De strategische keuze van het bedrijf om zich te richten op verse, gezonde productcategorieën en rechtstreeks met retailers zaken te doen, heeft bijgedragen aan deze groei. We verwachten dat we gezien de gunstige markttrends en ons gedreven team dit resultaat vast zullen kunnen houden," aldus Jorge Ramirez Rubio, directeur van Camposol. 


Voor meer informatie:
Andrés Colichón
Tel: +511 621 0800 Ext: 7171
acolichon@camposol.com.pe
Publicatiedatum: