Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Inschrijving Amsterdam Produce Show and Conference geopend

Tijdens deze jaarlijkse vakbeurs waarin de positie van Nederland als één van 's werelds grootste im- en exporthubs centraal staat, kunnen aanwezigen nieuwe klanten ontmoeten, innovaties delen en alles te weten komen over de nieuwste trends en kansen binnen de sector. 



De online inschrijving voor deelname aan de tweede editie van de Amsterdam Produce Show and Conference (APS) #celebratingFRESH die van 15 tot 17 november plaats zal vinden, is officieel van start gegaan.

In de iconische Westergasfabriek in Amsterdam zal de wereldwijde AGF- en bloemensector vertegenwoordigd zijn. De organisatie van de vakbeurs is in handen van de bedenkers van de New York en London Produce Show and Conferende en het evenement wordt gesponsord door onder meer Cool Fresh International, Robinson Fresh, Sensitech en Farm Fresh Produce. 

De openingsreceptie wordt op 15 november in het prestigieuze Hilton hotel in Amsterdam gehouden. Hier zullen deelnemers de gelegenheid hebben om in een ontspannen ambiance met elkaar kennis te maken. 

Dit jaar staan er vier hoofdthema's centraal: Gezondheid en Educatie, Innovatie, Duurzaamheid en Verpakkingen. 150 exposanten zullen in vier zones ondergebracht worden waar zij hun diensten en producten kunnen presenteren, nieuwe klanten kunnen ontmoeten en nieuwe zakelijke mogelijkheden kunnen ontdekken. 

Voor meer informatie:

Linda Bloomfield
Tel: +44 (0)7711 509709
Publicatiedatum: