Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Fossa Eugenia nieuwe huurder op Fresh Park Venlo

In een deel van gebouw 3815 op Fresh Park Venlo is sinds begin juni het nieuwe kantoor van telersvereniging Fossa Eugenia gevestigd. Directeur Ron Duijf, zelf ook nieuw en sinds 1 juni werkzaam bij Fossa Eugenia, is erg blij met de nieuwe huisvesting. 'Ja, het was eigenlijk ook wel nodig. De organisatie is in de afgelopen jaren gegroeid, net als het aantal medewerkers en tot vorige maand zaten we verspreid over twee locaties. Verkoop en administratie waren gesplitst en dat is in de praktijk natuurlijk geen ideale situatie. Met het groeien van de organisatie groeide ook de behoefte om beide afdelingen fysiek bij elkaar te hebben om zaken nog efficiënter te kunnen organiseren. Toen de kans zich voordeed om naar deze locatie te gaan, hebben we dan ook niet heel lang getwijfeld. Fresh Park Venlo is bovendien een omgeving waar van oudsher veel van onze partners en klanten zitten. Dan is het plezierig om daar heel dichtbij te kunnen zitten', aldus Ron Duijf.Bedrijfsvoering
Visie en strategie van Fossa Eugenia zijn erop gericht om het product van de leden niet centraal te collecteren, maar om dit consequent af tuin van de leden naar de klanten te laten gaan. 'Daar is onze bedrijfsvoering volledig op ingericht. Dat houdt in dat behalve de bedrijfsruimten van de leden koelruimten, magazijnen en dergelijke door Fossa Eugenia georganiseerd worden, daar waar noodzakelijk. Omdat we met deze kantoorruimte hebben geanticipeerd op toekomstige groei, zitten we hier daarom de eerstkomende jaren helemaal goed', zegt Duijf. In de nieuwe huisvesting werken bij volle bezetting tien personen, maar er zijn meer werkplekken aanwezig. Fossa Eugenia heeft het pand grondig aangepakt naar eigen wensen en behoeften, wat heeft geleid tot een volledige opknapbeurt en nieuwe aankleding van het pand met een compleet nieuwe inrichting.

Spannend
Omdat de verkoop uiteraard gewoon door moest gaan, was het wel even spannend of ook de IT-systemen zonder haperen konden worden geïnstalleerd, maar dat is probleemloos verlopen. 'Alles functioneert prima en we hebben hier inmiddels onze draai gevonden', aldus Ron Duijf.

Fossa Eugenia telt momenteel 35 leden, die samen een zeer divers productenpalet hebben van meer dan dertig verschillende producten. Het areaal glas is ongeveer 55 hectare en het areaal volle grond circa 1.500 hectare. De omzet bedroeg in 2016 ruim 70 miljoen euro.

Bron: ZON Magazine

Publicatiedatum: 22-8-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: