Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

PLUS en 24Kitchen organiseren Goed Eten Festival

PLUS en haar partner in goed eten 24Kitchen organiseren samen het Goed Eten Festival. Zo brengen zij goed eten voor iedereen dichtbij en laten zij mensen ervaren dat je van goed eten meer geniet en dat het mensen verbindt. Op zaterdag 23 en zondag 24 september 2017 proeft u midden in de Limburgse natuur samen van eten en drinken dat met Goed Eten-producten van PLUS in foodtrucks wordt bereid. Daarnaast kunt u deelnemen aan kookcolleges van 24Kitchen-chefs om inspiratie op te doen. Ook voor kinderen is er op het tweedaagse festival veel te doen.Het Goed Eten Festival wordt gehouden op de boerderij van David Janssen in Veulen, waar ook de GIJS eieren met het Beter Leven keurmerk 3-sterren van PLUS vandaan komen. Het tweedaagse festival wordt georganiseerd door vier PLUS supermarkten uit de directe omgeving van Veulen, namelijk: PLUS Judith en Guido van Dijck in Venray, PLUS Verbeeten in Overloon, PLUS Verbeeten in Vierlingsbeek en PLUS Lucassen in Horst.

"Wij en de andere twee ondernemers waren direct enthousiast", zegt Judith van Dijck, mede-ondernemer van PLUS Judith en Guido van Dijck. "Met dit festival kunnen we niet alleen laten zien wat goed en lekker eten is, maar ook hoe je bepaalde producten kunt bereiden. Ik denk dat veel andere PLUS supermarkten dezelfde ambities hebben als wij. Maar ook dat het Goed Eten Festival zo goed slaagt dat we het volgend jaar op veel meer locaties kunnen laten plaatsvinden. Om iedereen te laten genieten van goed eten."

Vanaf 26 augustus 2017 kunnen klanten toegangskaarten (4,95 euro per stuk) kopen bij besteding van 20 euro in elk van deze vier PLUS supermarkten. Naast toegang tot het festivalterrein, ontvangen bezoekers bij binnenkomst een welkomstdrankje en een Goed Eten-gerecht en kunnen ze 24Kitchen-kookcolleges volgen. Elke volwassene met een toegangskaartje mag twee kinderen onder de twaalf jaar gratis meenemen. Parkeren is gratis.

Kijk voor meer informatie op www.goedetenfestival.nl.

Publicatiedatum :Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018