Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Iverk produce en Aldi Ierland tekenen nieuw aardappelcontract

Iverk Produce in Ierland, dat gevestigd is in Piltown, Co. Kilkenny, heeft meer dan 190 voltijdsmedewerkers en 30-40 seizoensmedewerkers. Al hun aardappelen zijn afkomstig van 30 Bord Bia erkende telers die overwegend uit het zuidoosten van Ierland komen. 

Iverk Produce heeft met Aldi Ierland samengewerkt vanaf het moment dat de detailhandelaar in 1999 voor het eerst op de Ierse markt kwam. Nu zijn ze een nieuw contract voor 3 jaar aangegaan waardoor de groenten- en fruithandelaar van Kilkenny Aldi kan voorzien van € 70 miljoen aan Ierse aardappelen. Deze zijn bestemd voor 129 Aldi filialen waar 27.000 ton witte en salade aardappelen geleverd zullen worden.  Dit is een aanzienlijke toename van de hoeveelheden die Iverk Produce op dit moment aan Aldi levert. 

John O'Shea, van Iverk Produce: "We leveren al bijna 40 jaar Ierse producten van de hoogste kwaliteit. Door de langdurige contracten met Aldi heeft dit ons in staat gesteld om in de afgelopen twee decennia te investeren, innoveren en onze activiteiten aanzienlijk verhogen om zodoende goed te kunnen reageren op de steeds wisselende voorkeuren van de klanten." 

Lees meer op:  kilkennypeople.ie

Publicatiedatum: 23-8-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: