Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mission Produce introduceert netverpakking mini-avocado's

Het Amerikaanse Mission Produce heeft een nieuwe verpakking met extra kleine avocado's op de markt gebracht onder de naam 'Minis'. De netverpakking is voorzien van het logo en de tekst 'Small But Mighty' (klein maar fijn). De avocado's zijn te gebruiken voor tal van gerechten en op de achterzijde van de verpakking is een receptidee afgedrukt. 

De mini-avocado's wegen ongeveer 100 gram per stuk en leveren 60 gram vruchtvlees waardoor zij ideaal zijn als éénpersoonsportie. Eén mini-avocado is precies genoeg voor het bereiden van een broodje, smoothie of tussendoortje. De hele vrucht wordt gebruikt waardoor er nagenoeg geen fruit verspild wordt. 


De mini-avocado's van Middion Produce worden momenteel uit Mexico geïmporteerd. Ze zitten per 8 tot 10 stuks verpakt in een net van 907 gram en zijn te koop bij de winkels van Grocery Outlet in Californië. 
Publicatiedatum: