Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

TZone brengt realtime trackingsysteem op de markt

In de internationale toeleveringsketen is koelketen management steeds belangrijker met als belangrijkste doek het garanderen van de productkwaliteit en -veiligheid van versproducten. 

Tzone Digital Technology heeft een ruime expertise op het gebied van monitoringssystemen en -producten voor de koude keten logistiek. 


Het monitoren van de koelketen heeft betrekking op een breed scala aan producten zoals groenten en fruit waarvan het transport een nauwkeurig beheer van de luchtvochtigheid en temperatuur vereist. De kwaliteit van deze producten kan namelijk ernstig lijden onder veranderingen in de temperatuur. Het is dan ook van groot belang dat de deze gemonitord wordt gedurende de verschillende stadia die het product doorloopt alvorens het de klant bereikt. 


Het internationale verkoopkantoor van TZone

Tzone levert diverse beheeroplossingen voor de koude keten. Eén van de meest populaire producten is de TZ-TT18 GPRS temperatuur- en luchtvochtigheidszender. De zender is voorzien van een 3000mAH batterij met een batterijduur van minimaal 30 dagen waarbij met een interval van iedere 5 minuten gegevens verzonden worden.

Het is een ideale oplossing die de gebruiker tijdens het transport van versproducten op ieder moment betrouwbare en nauwkeurige gegevens over de temperatuur, luchtvochtigheid en locatie biedt. Zodra de luchtvochtigheid of temperatuur afwijkt van het vooraf ingestelde bereik, wordt er automatisch een waarschuwingsbericht verzonden. 

TZ-TT18 biedt daarnaast de mogelijkheid om online de gegevens van alle voertuigen te bekijken. Kaarten, grafieken en rapportages zijn altijd binnen handbereik. Elektriciteit is niet nodig. U hoeft alleen het toestel erbij te pakken om alle gegevens omtrent het transport in te kunnen zien. 

Tzone zal zijn producten presenteren tijdens de vakbeurs PMA FRESH SUMMIT EXPO die van 19 tot 21 2017 oktober in New Orleans wordt gehouden. Het bedrijf verwelkomt u graag in stand 4619.

Voor meer informatie:
Tzone Digital Technology 
Tel: +86-755-82840647
Fax: +86-755-82840648
Publicatiedatum: