Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Paddenstoelensector in Noord-Oost China in opkomst

De eetbare paddenstoel is in opkomst in Noord-Oost China, zo laat de minister van Landbouw van China weten. Hieronder staan enkele foto's waarmee de sector in beeld wordt gebracht. 


Een arbeider plukt de eetbare paddenstoel hericium erinaceus (hedgehog hydnum) bij een onderneming in Hailin. De stad, die bekend staat om de productie van hericium erinaceus, heeft de laatste jaren een grote groei van de eetbare paddenstoel gezien, omdat lokale telers worden gesteund door gunstige beleidsvoering en markt georiĆ«nteerde experimenten. (Xinhua/Zhang Chunxiang)


Een luchtfoto, genomen op 14 augustus 2017, laat de kassen in Hailin zien waar de eetbare paddenstoel hericium erinaceus (hedgehog hydnum) in wordt geteeld. (Xinhua/Zhang Chunxiang)


Een arbeider plukt de eetbare paddenstoel hericium erinaceus (hedgehog hydnum) bij een onderneming in Hailin. (Xinhua/Zhang Chunxiang)


Een arbeider sorteert de hericium erinaceus (hedgehog hydnum) bij een bedrijf in Hailin.(Xinhua/Zhang Chunxiang)
Publicatiedatum: