Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Zespri werkt samen voor een gezonde lunchbox

Zespri en Produce for Kids werken samen voor de campagne: 'Power Your Lunchbox Pledge,'. Dit is een nationale campagne in Amerika waarin verschillende bedrijven deelnemen om een gezonde lunchbox samen te stellen. Sungold van Zespri is een populair in deze lunchbox. Sarah Deaton, marketingmanager van Zespri: "De Sungold hebben veel gezondheidsvoordelen. Zo bevatten ze onder andere meer vitamine C dan een sinaasappel."

Met dit initiatief wordt niet alleen de consumptie van groenten en fruit bevorderd maar worden ook nog eens maaltijden aan gezinnen in nood verstrekt. Voor elke verkochte lunchbox van Power Your Lunchbox wordt een collectieve donatie van 1 dollar geschonken aan Feeding America om maaltijden voor gezinnen in nood te bieden. Vanaf 2015 heeft Feeding America vier miljoen maaltijden aan gezinnen in nood verstrekt. Voor 1 dollar kan Feeding America 11 maaltijden schenken aan lokale voedselbanken. 


Ook op Social Media wordt hier aandacht aan besteed. Zespri's Sungold Kiwi's worden op de site van Power Your Lunchbox weergegeven en ook bloggers zijn er in geïnteresseerd. Zespri stuurde kiwi's naar de bloggers voorafgaand aan een Twitter Feest op 17 augustus om enthousiasme voor dit initiatief te creëren. Hierdoor ontstaat meer bekendheid. Ook kunnen er banners met het logo van Produce for Kids geplaatst worden op websites naast de banners van de deelnemende retailers om lokale liefdadigheidsinstellingen te ondersteunen.

Contact:
Jill Netzel
Tel: (818) 718-8084 ext. 212

Publicatiedatum: 17-8-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: