Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Omzet AgroFresh stijgt 5% in eerste halfjaar

AgroFresh Solutions, een leverancier van vershoudtechnieken, maakte de kwartaal en halfjaar cijfers bekend. Over het tweede kwartaal daalde de omzet naar 16 miljoen dollar, een jaar eerder was dat nog 18 miljoen dollar. Oorzaak daarvoor ligt vooral in seizoensschommelingen, waardoor de omzet tussen het eerste en tweede kwartaal kan schommelen. Over het eerste halfjaar kwam de omzet uit op 49 miljoen, een stijging van 5% ten opzichte van 2016.

"We hebben een solide vooruitgang geboekt in het tweede kwartaal om de eerste helft van het jaar, ons zuidelijk halfrond seizoen, succesvol af te ronden," aldus Jordi Ferre, CEO. "De omzet van SmartFresh blijft stijgen, vooral doordat onze klanten het SmartFresh  Quality System gebruiken."

"Ook Harvista laat sterke groei zien. De marges blijven in lijn met de historische gemiddelden doordat we de prijsdiscipline vasthouden. Het tweede kwartaal was ook een kwartaal dat significante vooruitgang liet zien op een aantal strategische fronten. Meest opvallend is onze overwinning in de MirTech-zaak, wat de sterkte van ons intellectuele portfolio bevestigde. We blijven zoeken naar remedies die verband houden met deze beslissing. Daarnaast hebben we gewasbeschermingsmiddelen aan het SmartFresh Quality System toegevoegd."

Klik hier voor een uitgebreider overzicht van de cijfers
.

Publicatiedatum: 15-8-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: