Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

China positief over appelexport

"Alle landen die appelen en peren produceren, hebben dit jaar een verminderde productie. De enige uitzondering is China. Hoewel de fruitexport van China werd beïnvloed door de handelsbarrières die bij sommige landen gelden, zien de exportcijfers er positief uit. De situatie is over het algemeen beter dan vorig jaar. De productie van appelen en peren nam bij ons bedrijf jaar op jaar met 20% toe. De voornaamste redenen hiervoor zijn de goede weersomstandigheden en de uitbreiding van het areaal," aldus Green Bai van Dalian Nong Chang International Trade.

Handmatige selecte van peren


Peren en appelen in opslag

"Onze onderneming werkt met twee teeltbedrijven in de stad Yuncheng in de provincie Shaanxi en in de stad Baoding in de provincie Hebei. We hebben ongeveer 670 hectare aan land voor de appelteelt en voor ongeveer 490 hectare voor de perenteelt. We produceren voornamelijk Gala, China Golden en Red Fuji-appelen. Deze appelen verschijnen met het begin van augustus en het einde van september op de markt en zijn beschikbaar tot het begin van mei. De twee belangrijkste perenrassen zijn de Aziatische peer en de Ya-peer. Deze zijn respectievelijk vanaf medio juli tot het einde van maart en van het eind van augustus tot het begin van maart op de markt."


Controle van de kwaliteit van het fruit 

"Op dit moment leveren we appelen voornamelijk aan Zuid-Oost-Azië en Rusland. De peren exporteren we vooral naar de EU, de VS, Canada, en Australië. Een deel wordt geëxporteerd naar Zuid-Oost-Azië. Dankzij de hoge kwaliteit van ons product, onze prijsgaranties en onze zeer goede reputatie zijn onze exportvolumes al jaren stabiel. Hierdoor kunnen we ook de prijzen gelijk houden."


Vers geoogste appelen

"Onze productie komt niet vanuit een enkele particuliere onderneming. We werken samen met een ander teelt- en verwerkingsbedrijf. Onze prijzen staan echter gelijk met die van andere bedrijven. Door deze samenwerking kunnen beide partijen elkaars werk controleren en komen we tot de beste kwaliteit. Door deze mate van overzicht gaat het werken met buitenlands fytosanitair protocol veel sneller en gemakkelijker. Daardoor kunnen we de kosten en de tijd die nodig is voor logistiek verminderen en kunnen we onze klanten tevreden houden."

Green Bai
Dalian Nong Chang International Trade Co., Ltd.
Telephone number: +86 411 39262785
WeChat&Whatsapp: +86 188 4087 9071
Enterprise mailbox: green@dlnongchang.com





Publicatiedatum: