Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
China: Nieuwe merkalliantie opgericht in Shenzhen

Op 25 juli 2017 vond in Shenzhen in China een ceremonie plaats, waarmee een samenwerkingsverdrag voor een merkalliantie werd ondertekend. Het doel van de samenwerking is om de kwaliteit van Chinese landbouwproducten voor de export te verbeteren en om meer vertrouwen te kweken in de Chinese export. 

De ceremonie werd gehouden door de Chinese vereniging voor de Promotie van Productkwaliteit en -Veiligheid voor Consumenten, de vereniging voor Biologisch Veiligheidsonderzoek voor Chinese Import en Export en het bedrijf Shenzhen Kingship Co Ltd. 

De ceremonie werd op het Nationale Bureau voor Kwaliteitscontrole bijgewoond door een aantal gerenommeerde gasten, zoals een landbouwvertegenwoordiger van de Zuid-Afrikaanse ambassade in China en belangrijke kopstukken van de landbouwsector in Shenzhen.


De ondertekening van het verdrag

De ceremonie werd in drie delen onderverdeeld. Ten eerste tekende Shenzhen Kingship Co Ltd een samenwerkingsverdrag met Chinese vereniging voor de Promotie van Productkwaliteit en -Veiligheid voor Consumenten. Door dit verdrag wordt de "Merkalliantie voor de Kwaliteit en Veiligheid van Landbouwproducten voor Export" opgericht.

Daarnaast werd een memorandum voor samenwerking getekend met de vereniging voor Biologisch Veiligheidsonderzoek voor Chinese Import en Export. Tenslotte werd door tien bedrijven die verbonden zijn aan de nieuwe merkalliantie een overeenkomst ondertekend voor de garantie van de kwaliteit en veiligheid van hun exportproducten. 

Li Hanqing, de voorzitter van Kingship, tijdens een speech

Li Hanqing, de voorzitter van Shenzhen Kingship, legde uit dat de merkalliantie een groot exportplatform vormt voor Chinese fruitmerken in het hogere marktsegment. De leden van de alliantie zijn telers waarvan de productie is goedgekeurd voor export en die verder over heel China zijn verspreid. 

Het doel van de alliantie is om Chinese landbouwproducten internationaal te profileren als merken van hoge kwaliteit. Vanaf augustus van dit jaar zullen door de tien leden van de merkalliantie de eerste ladingen aan peren en appelen naar de VS, Chili en Europa worden geëxporteerd. Dit gebeurt onder het eigen merk van de alliantie.

Vertegenwoordigers van de merkalliantie zijn te bezoeken op Asia Fruit Logistica in Hall 3B / S-17J.

Li Hanqing (chairman)
Shenzhen Kingship Co., Ltd.
Phone: +86 755 2585 7678

Publicatiedatum: 11-8-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: