Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jumbo bezorgt boodschappen op de camping

Vertrouwde boodschappen, bezorgd op je vakantiebestemming. Het leek Jumbo-ondernemer Roland de Laak uit Uden een goed idee om klanten zo het ultieme vakantiegevoel mee te geven. Jumbo opende daarom haar eerste Camping Pick Up Point bij camping De Pier in Uden. Tijd maken om naar de supermarkt te gaan tijdens de vakantie is daardoor niet meer nodig. De boodschappen worden in gekoelde kratten afgeleverd. Ideaal voor vakantiegangers zonder eigen koeling: het gekoelde vlees kan direct op de barbecue.



Camping Pick Up Point
Roy van Keulen, directeur online bij Jumbo: "Bij Jumbo willen we het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken en kijken we continu naar mogelijkheden om de klantverwachtingen te overtreffen. Daar sluit dit naadloos op aan. Ondertussen hebben we al weer meer dan 360 Pick Up Points door heel Nederland en nu hebben we als eerste supermarkt een Camping Pick Up Point." De hele zomervakantie kunnen gasten van de camping hun boodschappen online bestellen en bij het Pick Up Point ophalen. Na de zomerperiode wordt het eerste Camping Pick Up Point geƫvalueerd, waarna er in de toekomst mogelijk wordt uitgebreid op andere campings.

Bron: Jumbo
Publicatiedatum: